راهنمای مجموعه نرم افزارهای یکتاوب

 


راهنمای آموزش و رفع اشکال | راه‌اندازی اولیه | راهنمای جامع برنامه | فهرست ابزارهای مدیریت | راهنمای الفبایی | مقالات متنوع

جستجو در راهنما | فهرست فایل ها | پرسش‌های متداول | تالار گفتگو | ارسال پیشنهادها و اشکالات | برگشت به پایگاه


تهیه خروجی XML مقالات برای ثبت در نمایه ها

 

 

همانطور که می دانید شرکت یکتاوب بنیانگذار روش انتقال اطلاعات علمی با روش XML در کشور بوده است و از سالها پیش سامانه های خود را به این امکان مجهز نموده است و خروجی های مناسب برای پایگاه های اطلاعاتی جهانی مانند PubMed و Index Copernicus را در اختیار کاربران قرار داده است.

شرکت یکتاوب با توجه به دستورالعمل اعلام شده از سوی پایگاه ISC، امکان تهیه خروجی XML مقالات برای این پایگاه را در سامانه نشریات فراهم کرده است. برای ایجاد این امکان ابزار و راهنمای لازم به برنامه اضافه شده است. همچنین برای تسهیل کار کاربران گرامی، خودکارسازی انتقال مقالات به ISC نیز انجام شده است.

 

ثبت هوشمند در ISC: برای ارسال نیمه خودکار نسخه های نشریه به ISC می توانید به بخش مدیریت نسخه های نشریه مراجعه کنید.

 

ثبت هوشمند در گوگل اسکالر: با هدف تسهیل کار نمایه سازی مقالات در گوگل اسکالر و با توجه به اهمیت این معیار در رتبه بندی پایگاه ها، دستیار ثبت نشریه در گوگل اسکالر طراحی شده است. این ابزار اطلاعات لازم برای تکمیل فرم های ثبت پایگاه در گوگل اسکالر را فراهم می کند. برای استفاده از این ابزار از منوهای بخش مدیریت، منوی ابزارهای XML مقالات نشریه و زیرمنوی دستیار ثبت نشریه در گوگل اسکالر را بررسی کنید.


معرفی ابزار:

ابزار Yektaweb XML Generator برای ایجاد خروجی XML مورد نظر در سایت شرکت تعبیه شده است. با کمک این ابزار می توانید یک شماره نشریه یا یک مقاله خاص را به صورت خروجی XML دریافت کنید تا آنها را برای نمایه سازی در سایت های مرجع استفاده کنید.

 

برای استفاده از این ابزار ابتدا نوع XML مورد نظر و سپس شماره نسخه مورد نظر را انتخاب کنید. برای دریافت فایل XML می توانید گزینه XML Result setting را روی Downlaod قرار دهید.

در صورتی که برای آپلود فایل در سایت مورد نظر با اشکالی مواجه شدید لطفا فایل XML استفاده شده را به همراه کد خطای اعلام شده و نشانی سایت مورد نظر برای ما ارسال کنید.

 

مراحل تنظیم پایگاه و دریافت خروجی XML:

دقت کنید که قبل از دریافت خروجی ابتدا باید تنظیمات عمومی، تنظیمات ویژه نشریه و به ویژه بخش مشخصات اصلی نشریه را به نحو صحیح تکمیل کنید تا اطلاعات صحیحی در خروجی های XML درج شوند.

 

اگر خروجی را برای پایگاه ISC لازم دارید این پایگاه نیاز به درج اطلاعات کشور و دانشگاه (یا سازمان) برای نویسندگان و نیز نیاز به درج منابع برای هر مقاله دارد. به همین دلیل ابتدا باید این گزینه ها را در بخش تنظیمات مقالات فعال کنید تا کاربران برای ارسال این اطلاعات اقدام کنند.

برای مقالات منتشر شده می توانید توسط ابزار ویژه "ویرایش جمعی نویسندگان" برای تکمیل اطلاعات نویسندگان اقدام کنید.

برای ویرایش اطلاعات اصلی مقالات (مثل عنوان، منابع، موضوع، نوع، وضعیت و تاریخ مقالات) نیز می توانید از بخش "ویرایش جمعی مقالات" استفاده کنید.

 

همچنین پایگاه ISC شماره مسلسل نشریه را از شما درخواست می کند. این شماره را می توانید در بخش "مدیریت نسخه‌هاى نشریه" تنظیم نمایید.

 

سایر نکاتی که ISC تاکید کرده است را در ادامه بررسی کنید:

- اگر مقاله شما انگلیسی است (بر اساس تنظیمات زبان در بخش مشخصات اصلی نشریه) باید همه اطلاعات انگلیسی تکمیل شوند و برعکس اگر مقاله شما فارسی است باید همه اطلاعات فارسی تکمیل شوند.

- ملاك ورود هر یک از این رکوردها، اطلاعات موجود در فایل pdf مقالات می باشد.
- سال، دوره و شماره مجله مطابق فایل pdf باشد.
- عنوان مقاله مطابق فایل pdf صحیح و کامل وارد شود.
- در قسمت ورود چکیده فقط متن چکیده وارد شود از ورود اطلاعات اضافی خودداری گردد. به طور مثال ورود تاریخ دریافت و پذیریش مقاله، کلمات کلیدی، نام نویسنده، پانویس مقاله و غیره... خودداری گردد.
- در چکیده هایی که فرمول ریاضی و اعداد اعشاری وجود دارند از صحت اطلاعات وارد شده اطمینان حاصل فرمایید. به طور مثال عدد 5.2 به اشتباه 5/2 وارد نشود.
صفحه شروع و پایان: صفحات شروع و پایان مقالات مطابق فایل pdf صحیح وارد شوند.
- در قسمت ورود کلیدواژه ها فقط کلمات کلیدی وارد شوند از ورود اطلاعات اضافی خودداری گردد.
- اطلاعات مربوط به نام نویسندگان کامل و صحیح مطابق فایل pdf وارد شوند. ترتیب نام نویسندگان مطابق فایل pdf وارد شوند.

- وابستگی سازمانی تمامی نویسندگان بصورت کامل و صحیح (بدون اشتباه تایپی) وارد شود.
وابستگی سازمانی می تواند دانشگاه/دانشکده/ گروه یا پژوهشگاه/ پژوهشکده، سازمان/مرکز، وزارت/مرکز (تمام اطلاعاتی که در مقاله باشد) باشد. این اطلاعات می تواند در بخش دانشگاه یا سازمان وارد شود.

- کشور نویسنده حتما قید شود.

- تمام منابع یک مقاله بصورت صحیح وارد شوند. به طور مثال از نظر تعداد ارجاعات با فایل pdf مقاله همخوانی داشته باشد. از عدم وجود Enter اضافی در یک ارجاع اطمینان حاصل کنید و هر رفرنس تنها در یک خط باشد و با # از هم جدا شوند. (برنامه یکتاوب به صورت خودکار تمام Enter ها را به # تبدیل می کند)

 

برنامه یکتاوب در بخش مدیریت نسخه های نشریه: ارسال به نمایه ها، اکثر خطاها را به صورت هوشمند بررسی کرده و گزارش می دهد.

 

 

 

 

 

Email : yektaweb (AT) gmail.com

 

Academic Web Tools - Yektaweb Collection - مجموعه مدیریت یکپارچه پایگاه‌های اینترنتی