جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای حسینی

سید محمد حسینی، مسعود فهرستی ثانی، احمد فتاحی، نورمحمد آبیار،
دوره ۱، شماره ۱ - ( بهار و تابستان ۱۴۰۲ ۱۴۰۲ )
چکیده

چکیده مبسوط
مقدمه و هدف: فعالیت توزیع فرآورده‌‌های کنجد، به‌‌دلیل عدم آگاهی کامل مصرف‏‌کنندگان در مناطق مختلف کشور، دارای ریسک بالایی است. تبلیغات یکی از روش‏‌های اطلاع‌‏رسانی از فواید محصولات عرضه شده می‌‌باشد که در صورت موفقیت منجر به کاهش ریسک فعالیت و در نتیجه بهبود کسب‌‌وکار مرتبط با توزیع این محصولات در کشور می‌‏شود. لیکن موفقیت در تبلیغات وابسته به انتخاب نوع تبلیغ و اطلاع‌‏رسانی است. 
مواد و روش‌‌ها: در این پژوهش با در نظر گرفتن معیارهای مختلف در اولویت‏‌بندی ابزارهای تبلیغاتی و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی معیارهای تبلیغ و ابزارهای تبلیغ رتبه‌‌بندی گردید.
یافته‌‌ها: بر اساس نتایج، معیارهای اعتمادسازی، میزان پوشش مخاطبین و امکان تست کالا نسبت به معیارهای هزینه، عمر آگهی و اثربخشی تبلیغ در جایگاه بالاتری قرار گرفتند. همچنین رسانه‌های پخشی، بازاریابی فرد به فرد و رسانه‌های چاپی سه ابزاری هستند که بنابر نظر کارشناسان از اولویت بالاتری برخوردار بودند.
نتیجه‌‏گیری: بر اساس نتایج به‌‌دست آمده پیشنهاد می‌‌شود مدیران فروش و عرضه‌‌کنندگان فراورده‌های کنجدی با توجه به سطح کیفی محصول از رسانه‌های پخشی برای معرفی این کالا استفاده کنند که بخش اعظمی از مخاطبان را تحت پوشش قرار می‌دهد و میزان اثرگذاری آن نیز نسبت به سایر ابزارهای تبلیغاتی موثرتر می‌‌باشد. همچنین با توجه به هزینه بالای رسانه‌های پخشی، می‌توانند از ابزار بازاریابی فرد به فرد استفاده نمایند چرا که به مشتری این امکان را می‌دهد تا بتواند از محصول به عنوان تست نمونه استفاده کند و معیار اعتمادسازی را در مصرف‌‌کننده ایجاد کند.

سید مجتبی مجاوریان، فواد عشقی، سیده زهرا حسینی کالج، ماریا شاهنوری،
دوره ۱، شماره ۲ - ( پاییز و زمستان ۱۴۰۲ ۱۴۰۲ )
چکیده

مقدمه و هدف: بسته‌‌بندی یک محصول، ترکیبی از عناصر گوناگون است که هر یک از آنها می‌‌توانند در رفتار خرید مصرف‌‌کننده مؤثر باشند. یکی از عناصر مهم بسته‌‌بندی، عناصر اطلاعاتی مندرج بر روی بسته‌‌بندی است. در این پژوهش، تأثیر چهار نوع اطلاعات بسته‌‌بندی اعم از اطلاعات اجباری، اطلاعات بازاریابی، اطلاعات تغذیه‌‌ای و اطلاعات محیط‌‌زیستی  بر ترجیحات مصرف‌‌کنندگان محصولات لبنی در شهر نور استان مازندران در سال ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت.
مواد و روش‌‌ها: این تحقیق به‌‌لحاظ هدف، کاربردی و به‌‌لحاظ نحوه اجرای پژوهش، پیمایشی از نوع توصیفی- همبستگی است. ابزار جمع‌‌آوری داده‌‌ها، پرسشنامه محقق‌‌ساخته بوده است که به‌‌روش نمونه‌‌گیری در دسترس بین ۳۸۴ نفر از مشتریان فروشگاه‌‌های مواد غذایی شهر نور توزیع شد. پایایی پرسشنامه از طریق سه معیار ضرایب بارهای عاملی، آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی تأیید شد و روایی آن از طریق روایی همگرا و روایی واگرا تأیید شد. در این پژوهش از روش معادلات ساختاری استفاده گردید.
یافته‌‌ها: نتایج نشان داد که مدل پژوهش از قدرت پیش‌‌بینی متوسط برخوردار بوده به‌‌طوری که متغیرهای مستقل با هم توانسته‌‌اند ۳۷/۷ درصد تغییرات رفتار مصرف‌‌کننده را تبیین کنند. در این راستا، اطلاعات قانونی با ضریب مسیر ۰/۵۵، اطلاعات محیط‌‌زیستی با ضریب مسیر ۰/۳۳ و اطلاعات بازاریابی با ضریب مسیر ۰/۲۷۵ به ترتیب بیشترین تأثیر مثبت و معنی‌‌داری بر رفتار خرید مصرف‌‌کننده داشته‌‌اند.

نتیجه‌‌گیری: یافته‌‌های تحقیق نشان داد که انواع اطلاعات بسته‌‌بندی بر رفتار و ترجیحات مصرف‌‌کنندگان مؤثر است؛ همین طور، اطلاعات بازاریابی بر رفتار خرید مصرف‌‌کننده تأثیر مثبت و معنی‌‌داری دارد. پیشنهاد می‌‌شود به‌‌منظور جلب توجه بیشتر مصرف‌‌کنندگان، اطلاعات مربوط به شرایط نگهداری محصولات به‌‌وضوح و کامل در دسترس آنها قرار گیرند.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به اقتصاد و بازار کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Agricultural Market and Economics

Designed & Developed by : Yektaweb