جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای تبلیغات

سید محمد حسینی، مسعود فهرستی ثانی، احمد فتاحی، نورمحمد آبیار،
دوره ۱، شماره ۱ - ( ۱۲-۱۴۰۲ )
چکیده

چکیده مبسوط
مقدمه و هدف: فعالیت توزیع فرآورده‌‌های کنجد، به‌‌دلیل عدم آگاهی کامل مصرف‏‌کنندگان در مناطق مختلف کشور، دارای ریسک بالایی است. تبلیغات یکی از روش‏‌های اطلاع‌‏رسانی از فواید محصولات عرضه شده می‌‌باشد که در صورت موفقیت منجر به کاهش ریسک فعالیت و در نتیجه بهبود کسب‌‌وکار مرتبط با توزیع این محصولات در کشور می‌‏شود. لیکن موفقیت در تبلیغات وابسته به انتخاب نوع تبلیغ و اطلاع‌‏رسانی است. 
مواد و روش‌‌ها: در این پژوهش با در نظر گرفتن معیارهای مختلف در اولویت‏‌بندی ابزارهای تبلیغاتی و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی معیارهای تبلیغ و ابزارهای تبلیغ رتبه‌‌بندی گردید.
یافته‌‌ها: بر اساس نتایج، معیارهای اعتمادسازی، میزان پوشش مخاطبین و امکان تست کالا نسبت به معیارهای هزینه، عمر آگهی و اثربخشی تبلیغ در جایگاه بالاتری قرار گرفتند. همچنین رسانه‌های پخشی، بازاریابی فرد به فرد و رسانه‌های چاپی سه ابزاری هستند که بنابر نظر کارشناسان از اولویت بالاتری برخوردار بودند.
نتیجه‌‏گیری: بر اساس نتایج به‌‌دست آمده پیشنهاد می‌‌شود مدیران فروش و عرضه‌‌کنندگان فراورده‌های کنجدی با توجه به سطح کیفی محصول از رسانه‌های پخشی برای معرفی این کالا استفاده کنند که بخش اعظمی از مخاطبان را تحت پوشش قرار می‌دهد و میزان اثرگذاری آن نیز نسبت به سایر ابزارهای تبلیغاتی موثرتر می‌‌باشد. همچنین با توجه به هزینه بالای رسانه‌های پخشی، می‌توانند از ابزار بازاریابی فرد به فرد استفاده نمایند چرا که به مشتری این امکان را می‌دهد تا بتواند از محصول به عنوان تست نمونه استفاده کند و معیار اعتمادسازی را در مصرف‌‌کننده ایجاد کند.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به اقتصاد و بازار کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Agricultural Market and Economics

Designed & Developed by : Yektaweb